EDITOR'S PICKS

Opinions, views, facts... tweets, links, articles, RSS...

Updated 2022-08-03

"And is it any real surprise then, that after centuries of European colonialism running rampant around the world in its various guises that those former colonies are no longer willing to trade future considerations when there are two players willing to stand up and say no?

That’s why the board is rapidly coalescing from a multi-colored, chaotic mess into a pretty simple binary map.

This is what Russia catalyzed when it invaded Ukraine. It wasn’t the end of redrawing borders by political means, it was the end of the illusion that such a state ever existed in the first place."

ZeroHedge - Tom Luongo (see below)

Allaoleva niin paljon selittää sitä, MIKSI USA ja länsiliittouma laittavat niin paljon rahaa Ukrainassa sotimiseen: koska jo olemassaolevat sijoitukset maahan ovat äyttömän suuret - kuten alla vain maanomistuksen osalta. Tämän lisäksi tulevat sijoitukset muuhun.
Eivätkä vain sijoitukset ole suuret, vaan suuret ja vielä suuremmat ovat suunnitelmat tulevaisuudesta. Suunnitelmat Ukrainan Utopiasta à la WEF & kumppanit.

Nämä pari ketjua (alla) kertovat paljon Ylen uskottavuudesta. Voi nauru.

SO THE CLIMATE “SCIENCE” IS A SCAM, THE CLIMATE “EMERGENCY” IS A SCAM, AND THE CLIMATE RELATED
GLOBAL MULTI-TRILLION “ESG BUSINESS” IS A SCAM.
WELL DONE.

Kevään ja kesän 2022 paskanpuhujien, silmäänviilaajien ja humpuukimaakareiden kärkinimiä: Mika Aaltola, Ulkopoliittinen instituutti.
“Sodan analysointi” sanoo hän.
“Rehellinen tapahtumien diagnosointi” sanoo hän.
Ja aloittaa juttunsa kuvalla, joka on propagandakuva, joka on luotu, lavastettu, rakennettu ja otettu nimenomaiseksi propagandakuvaksi, kuvalla jota kansainvälisten kuvatoimistojen kautta levitetään propagandan vuoksi, kuvalla jota käytetään mielipiteisiin ja asenteisiin vaikuttamisen vuoksi, tunteisiin vetoamisen vuoksi, tietyn tahon ja osapuolen agendan ajamisen vuoksi. 
Täysin riippumatta siitä, mikä lippu tuossa (huom!) lapsen kädessä liehuisi, täysin riippumatta siitä, mikä konteksti olisi, aivan täysin riippumatta siitä mikä kyseessäoleva tilanne olisi, ja ketkä olisivat osapuolia, tuollaisen kuvan esittämisessä kyse on propagandasta ja manipulaatiosta. Ja tykkäyksistä päätellen humpuuki näyttää menevän läpi.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.