EDITOR'S PICKS

Opinions, views, facts... tweets, links, articles, RSS...

Updated 2022-09-15

Henriksson sitten… varsinainen fixeri.

Nätä (alla) tarinoitsijoita ja tarinankuljettajia… Ei näitä loppujen lopuksi niin älyttömän montaa ole mutta näkyvillä paikoilla ovat. Erinäisissä keskeisissä valtiollisissa laitoksissa ja organisaatioissa omansa ja omanlaisensa. Sitrassa, Upissa… Näillä hurmahenkilsillä fanaatikoilla on miehitetty ja eritoten naisitettu joka ikinen vähänkin keskeinen instanssi tässä yksitotisen keskusjohtoisessa valtiossa.

Tuollaiselta ylläolevalta täysin perättömyyksien puhujajlta tulisi välittömästi poistaa ministerin tehtävät ja evätä koko loppuelämäksi pääsy mihinkään julkiseen tehtävään. Ikinä, milloinkaan. Toisin on tässä Suomessa nykyisellään.

Maailmasta on suunnassa jos toisessakin tullut sellainen, että ‘todella’ ei ole mitään merkitystä, ainoastaan ‘todellisuuden hallinnalla’, ‘hallitsemisella’ ja ‘vallalla’ on. Tosi ei merkitse mitään ennenkuin siihen pakosta törmää – ja tätä törmäämisen väistämättömyyttä pyritään siirtämään ja välttämään kaikin keinoin. Kuten valheen, manipulaation, propagandan, sensuurin ja kieltojen keinoin. Kuten myös rahan, rahanpainamisen ja täysimittaisen korruption keinoin.

Ylemmän ja alemman yhteisyys ja yhteinen selitys on siinä, että kumpaisenkin ylempi taso, ja/tai ylemmän tahon ja tason valvonta, on korruptoitunut. Näin ollen: voidaan toimia aivan kuin huvittaa.
(Tosin, onhan yhteisyys myös siinä, että kumpaisessakin tapauksessa korruptoituneen ylätason kannalta suotuisaa on, ja intressissä on, juuri tuollainen toiminta.)

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.