Thursday, May 30, 2024
Plugin Install : Cart Detail need WooCommerce plugin to be installed.
EDITOR'S PICKS

Opinions, views, facts... Finland edition

Updated 2023-05-14
editorspicks-cat-400x58

COMPENSATE – SAAGA.

https://twitter.com/TasanneTauno/status/1624416687041744897?s=20

Naapuriseura.fi -julkaisussa Mauno Saari kertoi kuinka Lauri Nurmi päätti Zelensky-kyselynsä lopuksi Slava Ukraine. (Muistinvaraisesti kuvattu.)

https://twitter.com/MattiMuukkonen/status/1615604680964603904?s=20

Suomen valtavirtamedia on keskeinen valtiollinen työväline ja kumppani. Ns. kaupallinen media on (omien ilmoitustensa mukaan) vuosista 2016-2018 alkaen “tehnyt yhteistyötä” amerikkalaisen CNN:n kanssa, joka puolestaan on USA:n valtiollinen työväline ja kumppani. Ja Ylen porukat on omalla tavallansa muutoin indoktrinoitu. Simple as that. You should be aware, and you oughta know where your news come from.

Henkkoht infona, etten ole telkkaria katsonut laisinkaan kohta 1,5 vuoteen – ja tätä pidän erinomaisen hyvänä ratkaisuna. (Paljon en tosin katsonut ennenkään.)
Ehkä yllättävänä seuraamuksena on se, että tietämisen ja tiedostamisen taso on noussut, ja eritoten valppauden taso on noussut. (Tätä voi tietty jokainen sitten arvioida omasta vinkkelistään katsoen.) Kuitenkin, kun töhnä on pois, ajatus on kirkkaampi. Toki on muutakin liittyvää töhnän ja haitakkeiden karsimista. Tätä voisi kutsua myös “omasta elämästä vastuun ottamiseksi”, vaikka toki kuulostaakin suureelliselta. 

Working for the deep state.

Vaikka ylläolevassa S-ryhmäjutullakin on merkityksensä, on porukka näköjään aivan pihalla suuremmista, laajemmista ja isommista kytköksistä. Eikä aiheesta mediassakaan näy.
Arvatenkaan.

Alla: heh. Näin toteutetaan ja toteutuu arvonmenetys… LIpponen oli keskeinen Suomen EU:hun ja Natoon viejä, ja maan keskeinen lännettäjä USA:n leiriin. Eikä miestä enää tarvita, eikä miehelle ei ole enää  mihinkään käyttöä, on vain haitta, hyödytön, poistettava. Ainoa hyöty onkin enää syntipukiksi siitä-tai-tuosta asiasta.
Allaoleva CNN-IS kertoo tarinaa tietty post-dem amerikkalaisesta näkökulmasta.

https://twitter.com/themikaho/status/1648661753025253376?s=20

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.